Bel direct
via Whatsapp

Boot afvoeren en boottransport Amersfoort

Het vervoeren of afvoeren van een boot in Amersfoort vergt bijzonder transport. Cito transport kan uw (of andermans) boot afvoeren maar ook vervoeren door heel Nederland. In een telefonisch gesprek maken wij graag met u een afspraak om de boot zo spoedig mogelijk te transporteren of af te voeren in Amersfoort. 

Boot afvoeren in Amersfoort

Wanneer uw boot is gezonken dient deze te worden afgevoerd. Ook kan het zijn dat u een boot wilt laten afvoeren die door een ander is achtergelaten. Cito Transport helpt u bij het afvoeren van de boot. Of deze nu in de jachthaven ligt of op een moeilijk bereikbare plek, wij zijn uw partner voor het afvoeren van uw boot in Amersfoort.

Boottransport

Naast het afvoeren van boten kunnen wij u ook  helpen bij het vervoeren van boten. De boten zijn vaak te groot in omvang om met een trailer te vervoeren waardoor bijzonder transport vereist is. Cito Transport beschikt over het benodigde materiaal voor het boottransport in Amersfoort en omgeving.

Contact 

Cito Transport BV
Middenweg 106
1394AM Nederhorst den Berg
Tel: 0294 – 251451
Email: 
info@citotransport.nl                                                        Linkedin: Transportbedrijf-cito                                                      Instagram: www.instagram.com/cito_transport/

Scroll naar top