Bel direct
via Whatsapp

Grijpwagen, kraanwagen of knijpwagen in Muiden

Bent u op zoek naar bijzonder transport in Muiden? Wij zijn uw partner voor grijpwagens, kraanwagens en knijpwagens in Muiden. Wij kunnen snel schakelen waardoor wij net zo flexibel zijn als jouw klus.

Welke grijpwagen is er beschikbaar in Muiden?

Cito transport heeft twee knijpwagens/kraanwagens. Deze vrachtwagens kunnen zichzelf laden en lossen op locatie met de knijper. Daarbij beschikken beide auto’s over diverse hulpmiddelen zoals een stenenklem of palletvork om het werk gemakkelijker te maken.

 Een knijpwagen is een 6x6ws van het merk MAN, deze heeft een laadvermogen van ca. 15m³ en een kraan met een lengte van ca. 8 meter.

 De andere knijpwagen is een Volvo 8x6ws, deze heeft een laadvermogen van ca. 20 m³ en een kraan met een lengte van ca. 9 meter.

Beide auto’s beschikken over een ontheffing voor de 7,5 ton zone van Amsterdam waardoor deze auto’s ook in de binnenstad van Muiden inzetbaar zijn. 

Eenvoudig een grijpwagen bestellen in Muiden

Onze beide auto’s zijn te huur per dag of per klus. U kunt deze auto’s eenvoudig telefonisch reserveren voor de dag dat u gebruik wilt maken van de grijpwagen, kraanwagen of knijpwagen.

Neem contact op met de planning van Cito en vraag naar de mogelijkheden.

Contact 

Cito Transport BV
Middenweg 106
1394AM Nederhorst den Berg
Tel: 0294 – 251451
Email: 
info@citotransport.nl                                                        Linkedin: Transportbedrijf-cito                                                      Instagram: www.instagram.com/cito_transport/

Scroll naar top