Bel direct
via Whatsapp

Middenweg 106

1394AM Nederhorst den Berg

+31 (0) 294 251 451

Cito Transport BV

Ma - Vr: 7:00 - 17:00
Za: 8:00 - 12:00

Openingstijden

Speciaal Transport

Cito Transport beschikt over een speciaal transport afdeling. Het materieel bestaat uit diepladers en combinaties met zware autolaad kranen.

Wij verzorgen het vervoer van brede, lange en hoge ladingen zoals containers, machines, verschillende bouwmaterialen, etc. Daarbij verzorgen we het totale transport inclusief de benodigde vergunningen bij transporten groter dan de wettelijke normen. Onze speciaal transport vrachtwagens hebben allemaal een ontheffing voor de 7,5 ton zone in Amsterdam. Daardoor zijn ze allemaal inzetbaar in de binnenstad van Amsterdam.

Wij zijn 24/7 inzetbaar.

Ook voor kraanwerk op bijvoorbeeld een bouwplaats zijn wij in te huren. Deze hijswerkzaamheden voeren wij uit met een gevarieerd aanbod aan autolaadkranen. Daarbij kunnen we gebruik maken van diverse hulpmiddelen zoals een glaszuiger, manbak, hijsframe, lier kantelbak en/of pallethaak.

In geheel Nederland zijn wij actief vanuit onze centraal gelegen vestigingsplaats, Nederhorst den Berg. Ook doen wij regelmatig werkzaamheden in o.a. België, Frankrijk en Duitsland.

Onze chauffeurs/machinisten zijn VCA gecertificeerd en in bezit van hun hijsbewijs (TCVT-Certificaat W4-04).

Wagenpark Speciaal Transport

Wij beschikken over twee combinaties met een 85 ton/meter kraan, een bakwagen met zes meter laadruimte en een aanhanger die kan uitschuiven tot elf meter. Deze autolaadkraan heeft een reikwijdte van 15,5 meter en hijst dan nog 4,2 ton. Aan de autolaadkraan kunnen we een JIB toevoegen waardoor de reikwijdte vergroot wordt naar 34 meter. Op 34 meter is er nog een hijsvermogen van 400 KG

De volgende combinatie is een bakwagen-aanhanger  met een 74 ton/meter kraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 15,5 meter en hijst dan nog 3,6 ton. Tevens kunnen wij hier een JIB op zetten waarmee de reikwijdte 31 meter wordt en dan nog een hijsvermogen heeft van 600 KG. De bakwagen heeft een laadruimte van zes meter  en een aanhanger van zes meter die kan uitschuiven tot elf meter.

We beschikken ook over een trekker-oplegger combinatie met een 72 ton/meter kraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 15,5 meter en tilt dan nog 3,4 ton. De vrachtwagen heeft een steunpoot aan de voorkant waarmee we ook voor en over de cabine kunnen hijsen.

De trekker heeft een semi-dieplader met twaalf meter laadoppervlakte en deze kan nog zes meter uitgeschoven worden waardoor wij met gemak ladingen van 20 meter kunnen vervoeren.

Ook hebben we een trekker-platte trailer combinatie in onze vloot voor het vervoeren van zware en/of grote ladingen.

Scroll naar boven