Bel direct
via Whatsapp

Kipper Transport

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in ons wagenpark en zijn er veel trucks vernieuwd. Hierdoor voldoet nu bijna ons gehele wagenpark aan de EURO 6 milieunormen. Ons moderne wagenpark bestaat momenteel uit 25 vrachtwagens met kipper.

Cito Transport beschikt over verschillende soorten kippers met overdrukcabines, die vooral geschikt zijn voor het vervoer van zand, grond en gebroken puin, maar ook voor het veilig en geïsoleerd vervoeren van asfalt, slib en verontreinigde grond.

Een aantal van onze kippers beschikt over een ontheffing voor de 7,5 ton zone in Amsterdam. Deze auto’s zijn daardoor ook inzetbaar in de binnenstad van Amsterdam.

Aangedreven werk (10×8 of 8×8) is ons specialisme, dit betekent dat onze auto’s uitstekend uit de voeten kunnen in de zandbaan. De meeste aangedreven kippers zijn van het merk GINAF maar ondertussen hebben we ook een groot aantal aangedreven MAN’s.  In het onaangedreven werk (10×4) zijn bij ons de Volvo’s in de meerderheid. We beschikken ook over vier Volvo trekkers met kippertrailer.  

In de wintermaanden zetten we een aantal wagens in om de wegen in de omgeving ijs- en sneeuwvrij te houden door te strooien en te schuiven.

Het wagenpark voor het kippertransport ziet er als volgt uit;

  • 8 vrachtwagens 10×8 ws
  • 6 vrachtwagens 8×8 ws
  • 6 vrachtwagens 10×4 ws
  • 4 trekkers met kiptrailer
  • 1 containerauto 8×4 met kipperbak
Scroll naar top